Specialkonsulent

Faglig sparring & konsulentbistand

Min mangeårige erfaringer fra specialområdet gør at jeg kan yde bistand ind i mange forskelligartede opgaver. Udgangspunktet er altid det enkelte barns, den unges eller families forudsætninger, ressourcer og behov.

I mit arbejde har jeg erfaring med æresrelaterede konflikter, negativ social kontrol, fysisk og psykisk vold. Undervisning og vejledning af børn, unge og voksne med psykiske udfordringer og diagnoser. Jeg tilbyder sparring og supervision.  Og leverer praksisnære løsninger,  gerne på gulvet med personalegrupper og fagpersoner.

Jeg har gennem hele mit arbejdsliv undervist, vejledt og konsulteret mennesker med særlige behov. Jeg kommunikerer nysgerrigt og tillidsvækkende, hvilket er gavnligt i mødet med alle mennesker. Jeg ser muligheder fremfor begrænsninger og formår at skabe en positiv og konstruktiv kontakt til de mennesker jeg arbejder med. Jeg trives i hurtige skift, er omstillingsparat og bevarer helikopterperspektivet. Også når det er svært.

Projektering & Facilitering

I projektarbejdet begejstres jeg let og går til iværksætterfasen med stor energi. Mine tankeprocesser er præget af kreativitet, med visioner for mangfoldige og nuancerede måder at gribe opgaven an på. Jeg er strategisk og danner mig hurtigt overblik over processens forskellige faser og bevægelse der kræver at jeg ændrer retning eller fokus.

Det falder mig naturligt at tale i større forsamlinger, hvor jeg er nærværende, intens og tydelig. Jeg er vant til at arbejde struktureret og trives fint med travlhed og mange bolde i luften. Jeg besidder gode analytiske evner og gode praktiske ressourcer – ofte er der ikke langt fra projekt til implementering.

Jeg er visionær – en dygtig formidler, der inkluderer, sætte ramme og retning. Som professionel stiller jeg store krav til mig selv – jeg trives i en samarbejdskultur hvor der er loyalitet, gensidig respekt og hvor man arbejder ind i et fællesskab og spiller hinanden gode. Er vant til at barren er sat højt og udfordrer gerne mig selv og andre til at levere arbejde at høj kvalitet, hvor værdier og integritet er nøgleordene.

Paragraf
Konsulentbistand: 1400,- kr. for 60 minutter

Ydelser:

Supervision

I arbejdet med mennesker med psykiske og sociale vanskeligheder bliver vi udfordret både fagligt og menneskeligt. Når vi bliver konfronteret med et andet menneskes problemer, møder vi måske noget i os selv, der er vanskeligt. Supervision giver os mulighed for at forholde os til det, vi møder i os selv og hos den anden.

I supervisionen arbejder jeg med relationerne mellem lærer og elev, medarbejder og barn, ung eller beboer på et bosted samt familieplejer og barn/ung i familiepleje.

Som supervisor forsøger jeg at skabe et trygt rum, hvor supervisanden kan få styrket sin selvfølelse og blive i stand til bedre at stole på sine egne fornemmelser og valg.